skip to Main Content

Publicatie ‘s-Gravenzander-Centrum ‘s-Gravenzande ziet er al beter uit, maar er zijn nog wel tal van zaken die beter kunnen

Centrum ‘s-Gravenzande ziet er al beter uit, maar er zijn nog wel tal van zaken die beter kunnen

Na de realisering van het vernieuwde winkelcentrum en het opknappen van een aantal pleinen is het centrum van ‘s-Gravenzande er mooier op geworden. Een aantal zaken zouden volgens Westland Verstandig nog verbeterd moeten worden. We denken daarbij aan meer fietsrekken, meer groen en zitbankjes, duidelijkere verkeersregels en de aanduiding daarvan (waar wel en waar niet, fietsen, brommers), geen parkeren op Marktplein, opknappen Sand-Ambachtstraat en natuurlijk de definitieve invulling van het oude gemeentehuis aan de kant van de Langestraat en nieuwbouw, met Huis van de buurt (bibliotheek en Vitis). Het zou natuurlijk ook goed zijn de graaf Willem II-straat op een of andere wijze te overkappen (is en blijft nu vaak een “tochtgat”) en het beeld van de Druivenkrentster daar terug te plaatsen zoals ook de BIZ wil en de al prachtige Langestraat verder te verfraaien. Als de wethouder “beeldenstorm” dan ook nog de grootheid toont het Machteldbeeld terug te brengen naar het Marktplein, dan zou dat natuurlijk geweldig zijn.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top