skip to Main Content

Westland Verstandig houdt op donderdag 25 januari 2024 weer spreekuur in Fata Morgana en gezellige middag in de Kreek op 3 februari a.s.

Wethouders en raadsleden van Westland Verstandig houden op donderdag 25 januari 2024 weer spreekuur in Fata Morgana, Choorstraat 99 in Monster voor alle inwoners en gezellige middag in de Kreek op 3 februari a.s.

Westland Verstandig wil graag uw mening en ideeën horen, ook als u zaken anders of beter geregeld wil zien.

Als u alleen met ons wil praten en samen een kopje koffie of wat sterkers wil drinken, dan bent u natuurlijk eveneens van harte welkom.

We gaan dat weer doen op:

Donderdag 25 januari 2024 tussen 15.30 en 17.30 uur in Fata Morgana te Monster. Inloop is vrij.

Westland Verstandig gaat ook in 2024 weer prettige middagen verzorgen in onze verpleeg-/verzorgingshuizen. Op zaterdag 3 februari zijn we ’s middags vanaf 14.00 uur De Kreek in ’s-Gravenzande te vinden met gezellige muziek van het Kassenbouwerskoor, Koos Janssen en mogelijk nog anderen, onder het genot van een slagroomtaart, een advocaatje met slagroom of iets sterkers of minder sterk. Leuk als fractie om te doen en om iets te betekenen voor de bewoners en hun familieleden en ook goed om te beseffen waar het echt om gaat in het leven!

Back To Top