skip to Main Content

Publicatie HHW-CDA-wethouder Vreugdenhil maakt zichzelf en College te schande en wordt daarbij gesteund door CDA, LPF, VVD, CU-SGP en D66

CDA-wethouder Vreugdenhil maakt zichzelf en College te schande en wordt daarbij gesteund door CDA, LPF, VVD, CU-SGP en D66

Vorige week weigerde CDA-wethouder Vreugdenhil te stoppen met de uitvoering van zijn plan het aantal huishoudhulpuren aan Westlandse inwoners met een zorgbehoefte drastisch terug te brengen. Wel wil hij € 1.7 miljoen extra uitgeven om 1.700 huishoudens opnieuw te gaan beoordelen. Dit zijn 100.000 uren hulp. Tja … Vaststaat ook dat de nieuwe beoordelingsmethode in strijd met de wet is. Dat heeft de rechter al vele malen uitgesproken. Dus Westland Verstandig roept alle gedupeerden op direct bezwaar te maken.
Huishoudhulpkrachten zijn belangrijk voor de inwoners waar ze hun werk uitvoeren. Niet alleen het werk, maar ook het praatje en een stuk gezelligheid zijn goed. Vaak is het contact het enige wat de “klanten” hebben op een dag en zelfs in een week. Men sloot de bejaardenhuizen en wilde dat senioren langer zelfstandig blijven wonen. Goede zorg werd beloofd. Ook deze belofte lapt Vreugdenhil aan zijn laars en gaat door met het afbreken van die zorg. Hij “herkent” zich niet in het leed en de ellende die hij aanricht. Westland Verstandig verwerpt hetgeen Vreugdenhil en met hem CDA, LPF, VVD, CU-SGP en D66 willen. Schande en ongelooflijk naïef, niet wetend wat er in de echte wereld speelt! Westland Verstandig wil u wel helpen met het maken van bezwaar. Bezoek of benader ons als u dat wilt!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top