skip to Main Content

Bewoners Oudelandstraat in ‘s-Gravenzande krijgen hun gelijk

Bewoners Oudelandstraat in ‘s-Gravenzande krijgen hun gelijk: huidige inrichting en bomen van hun straat blijven hetzelfde

Eindelijk is er duidelijkheid en is het slechte plan van de gemeente om de Oudelandstraat net zo in te richten als de Koningin Julianaweg definitief van de baan. Ook het kappen van meer dan 100 bomen wordt daarmee voorkomen. Dat was het resultaat van overleg in de Commissie Ruimte met wethouder Varekamp. Westland Verstandig, gesteund door de mede-coalitiepartijen GBW en VVD, sprak zich wederom duidelijk uit om niets te veranderen aan de huidige Oudelandstraat. De andere politieke partijen waren niet echt duidelijk in hun standpunt. Wethouder Varekamp luisterde terecht naar de wensen van de bewoners en de meerderheid van de Raad en blies de bestaande plannen definitief af. De Oudelandstraat gaat wel op de schop voor werk aan de riolering en onderhoud, maar blijft daarna zoals het nu is.

Westland Verstandig vindt dat terecht naar de bewoners geluisterd is. De verdere aanpak van de Koningin Julianaweg wordt op dinsdag 26 september in de Commissie Ruimte besproken.

Back To Top